Múzeumok Éjszakája 2019

Országszerte, június 22.
Idén 17. alkalommal, június 22-én rendezik meg a Múzeumok Éjszakáját a Szent Iván éjéhez legközelebb eső szombaton, amikor szélesre tárják kapuikat a múzeumok, és koncertekkel, tárlatvezetésekkel, interaktív eseményekkel, családi programokkal és egyéb érdekességekkel várják az érdeklődőket.
Ebben az évben mintegy 400 intézmény közel 2000 programmal vesz részt a Múzeumok Éjszakáján, melynek kiemelt témája az utazás és a digitalizáció jegyében az #UtazásÉlményMúzeum szlogen. A rendezvény idei „arca” Liu Shaolin Sándor, olimpiai, világ- és Európa-bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó, „fővárosa” pedig Szombathely, ahol nyolc helyszínen várják majd a látogatókat a Múzeumok Éjszakáján. 
 
A fővárosi programokról az ingyenesen hozzáférhető Múzeumok Éjszakája programfüzetből tájékozódhatnak az érdeklődők, illetve a www.muzej.hu weboldalon, ahol helyszín, időpont és programtípus szerint is kereshetőek az események, valamint mobil alkalmazás is rendelkezésre áll, amely „EVENT@HAND MUZEJ” címen tölthető le ingyenesen. 
2019.06.14
|
(7 kép)


Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.