Kedvenc helyek

Sártenger várta a beköltözőket a Download fesztiválon

Még el sem indult a rendezvény, a beköltözőket az év egyik legesősebb napja után bokáig érő sártenger várta a brit Download fesztivál helyszínén, ahol olyan előadók lépnek majd fel, mint a Slipknot, az utolsó turnéját adó Slayer, vagy éppen Slash.
A brit időjáráshoz hűen hatalmas esőzésekkel indult a Donington Parkban rendezett rock- és metál felhozatalra épülő Download fesztivál, ahol a beköltözőket bokáig érő sár, hideg és víz fogadta. A szervezők rövid posztban üzentek a fesztiválozóknak: „Te jó ég, a tegnapi nap kemény volt. Hatalmasak vagytok, hogy ezt végigcsináltátok.” 
 
A mínusz egyedik napon beköltöző hardcore fesztiválozók apokaliptikus helyszíni tudósításokkal szórták tele az internetet, többen inkább úgy döntöttek, hogy hazamennek, vagy eleve el sem indultak a rendezvényre. A fesztiválon számos világhírű előadó között fellép a Slipknot, Slash és Myles Kennedy, a Slayer, az Enter Shikari, a Halestorm vagy a Die Antwoord. 
 
(nme.com) 
2019.06.14
|


Játék
Az Illumination és a Universal Pictures bemutatja Dr. Seuss közkedvelt karácsonyi klasszikusa alapján készült legújabb animációját, A Grincset.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.