Múzeumok Éjszakája a Műcsarnokban

Budapest, Műcsarnok, június 22. 15:00
A Műcsarnok 2019-ben is csatlakozik a Múzeumok Éjszakájához, számtalan izgalmas programot nyújtva a június 22-én ide látogatóknak.
A Műcsarnokban természetesen ezen a napon is megtekinthető lesz a múzeum három aktuális kiállítása: a Tér /// Erő - II. Építészeti Nemzeti Szalon, Bátai Sándor Princípiumok című tárlata, valamint a Guillermo Kahlo mexikói fotográfiáit felvonultató válogatás Frida országa címmel. Ez utóbbi kiállításhoz kapcsolódik a szlovák Mariachi Sin Fronteras együttes koncertje, akik délután a nyugat-mexikói hagyományokat őrző tradicionális zenéket adnak elő a Múzeumok Éjszakája műcsarnokbeli programjainak nyitányaként. 
 
És ami lesz még: jazz és latin zene Micheller Myrtill tolmácsolásában, Zengő ércek-kocert, építészeti vetítések, Góbi Rita táncelőadásai gyerekeknek és felnőtteknek, tárlatvezetés, Fogyasztható építészet címmel művészetpedagógiai programok, valamint köztéri installációk és workshopok a közösségépítés jegyében a Hello Wood közreműködésével. 
2019.06.18
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.