Kedvenc helyek

Sztárparádé lesz Ed Sheeran legújabb lemezén

Teljes a számlistája annak az albumnak, ami a brit popsztár következő nagy dobásaként fog megjelenni alig egy hónap múlva. A kollaboratív lemezen olyan előadókkal duettezik együtt majd, mint Justin Bieber, Khalid, Cardi B, Camilla Cabello, Eminem vagy 50 Cent, és a lista korántsem véges.
Július 12-e a megjelenési dátuma annak az albumnak, ami a No.6 címet kapta az után a kislemez után (No.5 Collaborations Project), amit Sheeran még 2011-ben készített, mielőtt nagylemezszerződést nem kapott a kiadójától. Instagram-oldalán jegyezte meg, hogy mindig is szeretett volna egy másik ugyanilyen kollaborációs albumot készíteni, amin a tavalyi turnéja közben kezdett el dolgozni. A duettpartnerei olyan előadók, mint Chance the Rapper, Camilla Cabello, Cardi B, Eminem, 50 Cent, Khalid, Justin Bieber, Travis Scott, Ella Mai, a producer fenegyerek Skrillex vagy Bruno Mars és Chris Stapleton. A sztárparádét előrendelésben is elérhetik a rajongók, akiknek már nem kell sokat várniuk a következő nagy slágerekre.  
 
(variety.com) 
2019.06.19
|


Játék
Cinke igazán jó gyerek: nem zavarja a szüleit, akik nagyon elfoglaltak, és mindent megadnak neki ...
Gül Baba kulturális fesztivál mától vasárnapig. Türbe, rózsák, kiállítás és sok zene- Budapest és a török kultúra. #gulbaba #gulbabakultfeszt
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.