Trónok harca szereplői a színpadon

A Trónok harca után sem áll meg az élet, sőt sok szereplőnek a sorozat csupán egy rövid epizód volt a karrierjében. Nézzük őket!
Gwendoline Christie, Brienne of Tarth megformálója egy Shakespeare-darabban bizonyíthat a színpadon is: a Szentivánéji álom Titánia/Hippolyta kettős szerepet vállalta el a nyári szezonban a londoni Bridge Színházban.
 
Gwendoline Christie Fotó: Manuel Harlan
Gwendoline Christie Fotó: Manuel Harlan

 
Daniel Portman
Daniel Portman

De a lovagnő hűséges fegyverhordozója sem tétlenkedik. Daniel Portman, alias Podrick a Square Go című off Brodway darabban játszik, ami a 2018-ban első díjat nyert az Edinburgh-i Fringe fesztiválon.  
 
 
 
 
 
Indira Varma, aki Ellaria Sandot alakította, nyáron az Old Vic színházban szerepel Noël Coward önéletrajzi ihletésű Present Laughter (Ne nevess korán) című komédiájában, ami a szexről, a hírnévről és a színházról (is) szól.
 
Indira Varma
Indira Varma

Arya szadista kiképzőtisztjét alakító Faye Marschall pedig David Greig 1994-ben írt Europe című színdarabjában szerepel, ami egy határ menti városka vasútállomásán játszódik, ahol többé nem állnak mag a vonatok, s ahová egyszer csak két menekült érkezik…
 
Faye Marschall
Faye Marschall

Julian Glover, a Pycelle mestert alakító színész Tennessee Williams klasszikusában, The Night of the Iguaná-ban (Az iguána éjszakája) játszik. A Noël Coward Theatre-ben nyáron futó előadásban egyébként Clive Owen (A belső ember, Az ember gyermeke, Közelebb) – aki 19 éve szerepelt utoljára a londoni West Enden – alakítja a bukott papot.
 
The Night of the Iguana
The Night of the Iguana

De ha már sorozatok, akkor ebben a darabban szerepel Anna Gunn is, aki a Breaking Bad (Totál szívás) főszereplőjének feleségét, Skyler White-ot játszotta.
És ha kicsit kutakodunk még a szereplők szakmai életrajzában, akkor Julian Glover neve alatt Aragogot is megtaláljuk, a színész adta ugyanis az óriáspók hangját a Harry Potter-filmekben.
 
2019.06.26
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.