Kedvenc helyek

Elhunyt a híres sztármenedzser

76 éves korában hunyt el Elliot Roberts, aki olyan előadóknak volt a menedzsere, mint Neil Young, Tom Petty vagy a Talking Heads, illetve olyan előadók albumainak kiadásában vett részt, mint Tom Waits vagy Bob Dylan.
Roberts a hatvanas évek végén hagyta ott ügynökségi munkáját azért, hogy teljes erőbedobással a zenei menedzser karrierjére koncentráljon. Ezalatt kiadót és menedzsmentet is alapított, ahol többek között Tom Waits, Bob Dylan vagy az Eagles lemezei is megjelentek. Leghíresebb partnere Neil Young volt, akinek karrierjét a hatvanas évekbeli indulása óta gondozta, és akivel szoros barátságot is kötött az évtizedek során. Young mellett még olyan előadók köszönhették neki sikeres pályafutásukat, mint Tom Petty, Joni Mitchell, David Crosby, Jackson Browne és Tracy Chapman. Az elismert szakember pénteken hunyt el Los Angelesben. 
 
(billboard.com) 
2019.06.24
|


Játék
A leghatalmasabb élőlény, amely valaha is létezett, most visszatér, hogy megküzdjön számos gigantikus szörnyeteggel ebben a földrengető folytatásban.
METU - ma este őszi animációs válogatás a Puskin moziban. A belépés ingyenes! #moziajanlo #programajanlo #animacio #metuanimacio
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.