Borszerdák a Magyar Nemzeti Galériában

Budapest, Magyar Nemzeti Galéria, július 3 - 24.
Folytatva sikeres programsorozatát, a Magyar Nemzeti Galéria idén nyáron is Borszerdákkal színesíti programját, melyet ezúttal négy tematikus egység – az „Elegáns”, a „Testes”, a „Friss” és a „Gyümölcsös” – köré szerveznek.
Így júliusban minden szerdán izgalmas tárlatvezetésekkel, érdekes előadásokkal, kellemes élő zenével és természetesen nyáresti koccintással várják az érdeklődőket 18 és 22 óra között a Magyar Nemzeti Galéria város fölé nyúló gyönyörű panorámateraszain és kupolaterében, ahol a borok minden szerdán más borászat jóvoltából emelik az est fényét. Ezeken az estéken a múzeum időszaki kiállításai is látogathatók. Augusztus első két szerdáján pedig a Vasarely Múzeumban folytatódnak a Borszerdák programjai, melyeken a „Játékos” és a „Virágos” téma kerül középpontba.
2019.06.24
|


Játék
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban.
Ma este kilenckor Magyar Rhapsody Project a Mesterségek Ünnepén. A Bársony Bálint Sextett a magyar klasszikusokat modernizálja. . . . @mestersegekunnepe #magyarrhapsodyproject #barsonybalintsextett #klasszikusokjazzben #liszt #erkel #kodaly #bartok
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.