Kedvenc helyek

Salföldi Dalföld 2019

[ folk / jazz ]
Salföld, július 5 - 7.
A Balaton-felvidék legújabb gyöngyszeme, a Salföldi Dalföld Összművészeti Fesztivál ötödik alkalommal nyitja meg kapuit, hogy a népzene, a klasszikus zene és a jazz kedvelői összegyűljenek három napra.
A csodaszámba menő Káli-medencében megrendezett esemény idei tematikája a „magyar jazz”, így ennek szellemében lehet majd hallgatni elismert jazzművészeket, akik nyitott „jazzórákat” is fognak majd tartani az érdeklődőknek. A fellépők között ott lesz Barabás Lőrinc, Kelemen Barnabás, Bognár Szilvia, a Dresch Kvartett és a Hungarian FolkEmbassy is, továbbá a régióból érkező képző-, ipar- és előadóművészek kiállításait meg lehet majd csodálni. 
 
Jegyár: 1100-4900 Ft
Farkas Fanny
2019.06.25
|


Játék
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban.
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.