Nyitás előtt egy nappal mondta le a rendezvényt egy belga fesztivál

Cardi B, A$AP Rocky és Meek Mill is fellépett volna azon a belga fesztiválon, amit a botrányos amerikai Fyre fesztiválhoz hasonlítanak most már, ugyanis a rendezvény szervezői egy nappal a nyitás előtt fújták le az egész bulit.
Megízlelhették a belga fesztiválozók a tavaly botrányba fulladt Fyre fesztivál érzését (ahol a szervezők olyan kritikán aluli szolgáltatást nyújtottak a több száz, illetve ezer dollárokat kifizető látogatóknak, hogy végül pereskedés lett az egész esemény vége). A VestiVille fesztivál pénteken zárta be a kapuit, pont akkor, amikor már több ezren megérkeztek, hogy elfoglalják a szállásukat, felverjék a sátrukat. A szervezők között volt az a Ja Rule is, aki a Fyre fesztiválban is nagy szerepet vállalt.
 
Még a fesztivál nyitása előtt A$AP Rocky lemondta a fellépését „biztonsági és technikai okokra” hivatkozva, amit végül nem sikerült a szervezőknek kijavítani. Végül a város polgármestere vonta vissza az engedélyt a megrendezésre, így a csalódott látogatók kénytelenek voltak hazamenni.  
 
(rollingstone.com) 
2019.06.30
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.