Kedvenc helyek

Sir David Attenborough a klímaváltozásról beszélt a Glastonbury-n

A brit természettudós és dokumentumfilmes is részt vett az idei Glastonbury fesztiválon, ahol a Földet érintő klímaváltozásról beszélt és megköszönte a fesztiválozóknak, hogy az egész rendezvény ideje alatt nem használtak műanyag palackot.
Csupán két órával a színpadra lépés előtt jelentették be Sir David Attenborough-t a brit Glastonbury fesztiválon, aki meglepetésvendégként érkezett az ikonikus popfesztivál helyszínére. A háromperces beszédét több tízezren hallgatták végig.
 
A klímaváltozásnak kell lennie a legfontosabb ügynek ebben az évben, és ha tényleg változásokat akarunk, akkor ennek így is kell maradnia. Végülis, mindannyian egy kontinenshez tartozunk, ami a Föld.”
 
Attenborough közönsége volt idén az egyik legnagyobb a fesztiválon, beszédében minden fesztiválozónak megköszönte, hogy nem használnak műanyag palackokat, amivel közel egymillió műanyagszeméttől szabadították meg a környezetet. 
 
(nme.com) 
2019.07.01
|


Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
METU - ma este őszi animációs válogatás a Puskin moziban. A belépés ingyenes! #moziajanlo #programajanlo #animacio #metuanimacio
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.