Kedvenc helyek

PESTI ESTek: Akua Naru (USA)

[ hiphop / soul ]
Budapest, A38 Hajó, július 12. 20:00
Hatfős zenekara élén járja a világot az oktatóként is felkapott, afro-amerikai művésznő, aki a Harvard, az Oxford és a Princeton befogadó hallgatóinak is adott már elő, a szudáni női egyetemről és egy felsőfokú kínai katedráról nem is beszélve.
Az afro-beat nagyság, Tony Allen ajánlásával érkezik a jazztől a hiphopon át a soulig minden létező eszközt felhasználó, színes bőrű hölgy, aki New Havenből költözött Kölnbe. A fekete nők helyzetéről reális képet fest a tavalyi The Blackest Joy című, negyedik korongján is, melyről jó eséllyel szemezgetni fog a hajón. Spoken wordben dúskáló estjének költőiségét spiritualitással fokozza, de közéleti témákba sem fél beleártani magát. Az amerikai egyetemi rádiók kedvence 2011 óta hinti az emberi jog igéit, és nem túlzás azt állítani, hogy benne tisztelhetjük az új Lauryn Hillt. 
 
Jegyár: 3900 Ft 
Air
2019.07.04
|


Játék
Az Éles Gábor Triót a névadó 2009-ben hívta életre Móré Attilával, azzal a céllal, hogy egy sajátságos zenei nyelvet beszélő alkotói közösséget hozzon létre, mely 2010-ben Szkladányi András basszusgitárossal egészült ki.
Pénteken és szombaton egy utolsó terezés a Rákóczi téren. Hajgumikészítés, kávéházi beszélgetés, reggelizés NEMAcsarnokban, lazulás, kóruszene. Nézz ki és örülj. #rakocziter #rakocziterezes #csikszerda #lazulosprogram #szomszedolosprogram
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.