Kedvenc helyek

Londoni premiert kap a Stranger Things zenéje

A Netflix egyik legsikeresebb sorozata, a múlt héten már harmadik évaddal debütáló Stranger Things most először kap élő zenés koncertet, aminek a premierje ráadásul egy londoni fesztiválon lesz.
Élőben még senki nem hallhatta a Netflix világsikerű sci-fi sorozatának, a Stranger Thingsnek a filmzenéjét, egészen idáig, ugyanis a londoni Meltdown Festival fogja befogadni a zeneszerzők, Kyle Dixon és Michael Stein munkásságát. A fesztivált augusztus 3-tól 11-ig rendezik meg a London déli részén fekvő Royal Festival Hallban, ahol a 80-as évekbeli dalairól és az intenzív, hátborzongató filmzenéjéről híres dallistát a nyitónapon hallhatta majd a közönség. Továbbá azt is rebesgetik, hogy mindezt egy szuper neon fényshow fogja kísérni, hogy mindenképpen meglegyen az igazi sci-fi hangulat, és ki tudja, talán még egy-egy színész is tiszteletét teszi majd az eseményen.  
 
(nme.com) 
2019.07.09
|


Játék
Jamie Lee Curtis visszatér ikonikus szerepében, hogy még egyszer utoljára szembeszálljon Michael Myersszel, az álarcos alakkal, aki azóta kísérti, amióta éppen hogy sikerült elmenekülnie előle egy halloweeni mészárláskor, négy évtizeddel ezelőtt.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.