Kedvenc helyek

Too Many Zooz (USA)

[ hiphop ]
Budapest, A38 Hajó, július 18. 20:00
Túl sok ZOOZás? Ebből a tengerentúli csapatból sosem elég! 2018-ban már Noé bárkájához méltó telt házat hoztak össze ugyanitt, így sejthető, hogy a New York-i metró utazóközönségét is lepipáló tömeg lesz idén is kíváncsi a messzire vivő produkcióra.
Mint a heringek, úgy zsúfolódik össze a tömeg alapból is a New York-i Union Square megállóban. Ám el lehet képzelni, mi van ott, ha még feszes fúvós hiphop is szól élőben az állomáson! Általában a hétfői napokon tettek jót a fásult közlekedőkkel a Manhattan School of Music tanulói, persze jó utcazenészre jellemzően, némi aprópénzben is reménykedve fújtak a földalattin a hangszereikbe. Leo Pellegrino bariton szaxofonnal, Matt Doe harsonán és David Parks ütőhangszerekkel követi el a partizáshoz ideális, sodró brasshouse-döngetést, melyből nincs kiszállás! 
 

 
Jegyár: 5500-6900 Ft 
Air
2019.07.11
|


Játék
A szürrealista mozgalom legismertebb alkotóinak munkáival találkozhatunk a Magyar Nemzeti Galéria kiállításán
Balatoni ajánlónk bióban! Badacsonyi futás (meg még sok más helyszínen is), gyenesdiási VW bogártalálkozó, Iszkiri zenekar a siófoki Plázson, Zamárdi B-my-lake és még sok sok program! #badacsony #dulorefutunk #iszkirizenekar #karavankemping #gyenesdias ##vwbogár #bogártalálkozó #bmylake
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.