Kedvenc helyek

Iggy Pop (USA), Cruel Hearts Club, Black Bartók

[ punk / rock ]
Budapest, Budapest Park, július 24. 17:00
James Newell Osterberg Jr. néven, 72 éve megszületett Michiganben egy úr, aki most Budapesten tart teadélutánt. A korai kezdés a – méltó – előzenekarok miatt vannak, akik így sem tudják eléggé leróni a tiszteletüket az ikonikus The Stooges-frontember előtt.
Iggyvel együtt nem lehetünk eléggé hálásak David Bowie-nak, aki többször is megmentette zűrös, ám annál tehetségesebb cimboráját. A közös berlini évek alatt született meg a Lust for Life című partyhimnusz, majd emberünk lejött a heroinról, és filmes karrierbe is vágott. Kollaborált a Guns N’ Roses, a Sum 41 és a Green Day tagjaival, de gyümölcsözőnek bizonyult a munka Peaches, az Underworld és legutóbb Josh Homme mellett is. A 2006-os, fejletépő szigetes fellépésén még csak a 60. életévét taposta, és most sem lesz kíméletes a nyers legenda. 
 
Jegyár: 14 999-19 999 Ft 
Air
2019.07.11
|


Játék
Fekete Jenő a hazai bluesélet veteránja, akit a nagy öregek közül mindenki ismer.
Ma este kilenckor Magyar Rhapsody Project a Mesterségek Ünnepén. A Bársony Bálint Sextett a magyar klasszikusokat modernizálja. . . . @mestersegekunnepe #magyarrhapsodyproject #barsonybalintsextett #klasszikusokjazzben #liszt #erkel #kodaly #bartok
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.