Kedvenc helyek

Dél-Koreában koncertezik a magyar Junkies zenekar

Az idén 25 éves fennállását ünneplő Junkies zenekar különleges felkérést kapott: augusztus 17-én a Gangwon Rock Fesztiválon léphetnek fel, ami 2019-ben debütál Dél-Koreában. A zenekar tagjai egyértelmű igennel válaszoltak a megtisztelő feladatra.
A Junkies, Magyarország egyik legismertebb rockzenekara, amely idén ünnepli 25 éves évfordulóját, 2016-ban már egy kétkoncertes miniturné keretén belül járt Dél-Koreában, pontosabban Szöulban, most pedig lehetőséget kaptak, hogy visszamenjenek az országba, ahol részt vehetnek egy frissen debütáló rockfesztiválon. A Gangwon Rock Fesztivál nem a fővárosban, hanem vidéken lesz megtartva, és japán zenekarok is fellépnek a rendezvényen. Ez azért is lesz nagy mérföldkő a zenekar életében, mert eddig még kevés magyar zenész járta meg az ázsiai zenei színtereket, így nemcsak az zenekarnak, de a magyar zenei világnak is egy újabb színfoltja lesz az augusztus 17-ei esemény.
 
(rockstar.hu) 
2019.07.11
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.