Kedvenc helyek

Új albummal jelentkezik az M83

A francia elektronikus, pszichedelikus, lágy rockzenét játszó zenekar legújabb albumának érkezését jelentette be tegnap, aminek legfőbb inspirációjaként a 80-as évek videojátékait nevezte meg, és aminek megjelenését már most őszre várhatják majd a rajongók.

Kapcsolódó cikkek

A The Legend of Zelda és a Solomon’s Key voltak a legnagyobb inspirációi annak az albumnak, amit a zenekar szeptember 20-án tervez kiadni DSVII (Digital Shades Vol. II) címmel, a Digital Shades Vol. I album folytatásaként. A leginkább a lágyabb elektronikus zenéiről ismert és már Grammy-jelöléssel is bíró M83 most a 80-as években népszerű videojátékokból merített ihletet. Legutóbb három éve jelent meg a zenekar, vagyis Anthony Gonzales és vendégeinek Junk című albuma, így a rajongók már éppen jogosan kezdték volna el követelni a friss anyagot, amit ősszel már a kezükben is tarthatnak majd.  
 
(nme.com) 
2019.07.12
|


Játék
A leghatalmasabb élőlény, amely valaha is létezett, most visszatér, hogy megküzdjön számos gigantikus szörnyeteggel ebben a földrengető folytatásban.
Van ma Margó Irodalmi Fesztivál, latin-amerikai dokufeszt, terézvárosi búcsú, kürtőskalács fesztivál, ezernyi program, de van egy, ami mindenkinek szól: az önkormányzati választások! Fotó: @fortepan #szavazas #szavazz #onkormanyzativalasztasok #programajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.