Kedvenc helyek

Interjúban vallott magánéletéről Ed Sheeran

A többszörös Grammy-díjas előadó, akinek legújabb albuma éppen tegnap jelent meg, egy interjúban beszélt először arról, hogy mióta sikeres lett, azóta naponta szorongással küzd és nem szeret nagy társaságban lenni.
„Persze ironikus ilyet állítani, amikor több tízezer embernek játszom, de nem bírom a nagy tömeget” – jegyezte meg Sheeran, aki a The Sunnak adott videointerjút a napokban. „Klausztrofóbiásnak érzem magam, ha sok ember között vagyok. Szeretek beszélgetni emberekkel, de amikor filmeznek vagy bámulnak, azt nem tudom már kezelni.” 
 
A többszörös Grammy-díjas énekes-dalszerző már Londonból is elköltözött emiatt, és azt is elárulta, hogy csak a négy legközelebbi barátját viszi magával turnéra, pont azért, mert már nem biztos abban, hogy kiben bízhat meg és kiben nem. A zenészek sokszor mesélnek hasonló körülményekről, legutóbb Billie Eilish vallotta be, hogy egy ideje már csak a pszichiáterének tud mesélni, mert úgy érzi, hogy a barátai elfordultak tőle.  
 
(nme.com) 
2019.07.13
|


Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
METU - ma este őszi animációs válogatás a Puskin moziban. A belépés ingyenes! #moziajanlo #programajanlo #animacio #metuanimacio
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.