Kedvenc helyek

25 év után lépett együtt újra színpadra a két világsztár

Neil Young és Bob Dylan, az amerikai zenetörténelem két megkerülhetetlen rock legendája tegnap este együtt zárták saját koncertjüket, ahol a Will The Circle Be Unbroken c. himnuszt adták elő. A fellépés azért is érdekes, mert 25 éve először láthatta a közönség ismét egy színpadon a két zenei ikont.
Írországban, Kilkenny városában lépett fel együtt újra Neil Young és Bob Dylan. A különlegessége a koncertnek nem csak a számválasztás, de az időpont is volt, ugyanis a két világsztár legutoljára 1994-ben, a New York-i Roseland Ballroomban léptek fel, a dalt (Will The Circle Be Unbroken) pedig 1975-ben, San Franciscoban játszották el legelőször. A fellépésről számos rajongói videó készült és habár hivatalos felvételt is készítettek, Young állítása szerint ezt nem lehet majd megtalálni semmilyen archívumban, így azok, akik lemaradtak a unikális eseményről, sajnos csak más rajongók képkockáin tudják visszanézni az élményt.

(nme.com)
2019.07.15
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.