Kedvenc helyek

Rekordbevételt érhet el a streaming szolgáltatás idén

A Consumer Technology Association legújabb felmérése szerint az amerikai fogyasztók várható össz kiadása közel 26 milliárd dollár lesz, ami csak a különböző zene- és videó stream szolgáltatások megvásárlását jelenti majd.
Egy évvel ezelőtt ez a szám még csak a közel 20 és fél milliárd dollárt közelítette meg, 2017 óta pedig teljesen megduplázódott. Az Apple Music és a Spotify zenei stream szolgáltatások töretlen népszerűségének köszönhetően a zenéből 8,4 milliárd dollár bevételt jósólnak az év végéig (ami a tavalyi adatokhoz képest 33%-os növekedést jelez), míg a videós feliratkozásokból és előfizetésekből származó bevételek 17,6 milliárd dollárra rúgnak majd. Összesen így 26 milliárd dollárra becsülik az éves összbevételt, ami 2020-ra 32,3 milliárd dollárra is feltornázhatja majd magát.

(variety.com)
2019.07.16
|


Játék
A leghatalmasabb élőlény, amely valaha is létezett, most visszatér, hogy megküzdjön számos gigantikus szörnyeteggel ebben a földrengető folytatásban.
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.