Kedvenc helyek

Letiltja a Google a Viagogo hirdetéseit

Tegnap jelentették be, hogy a világ legnagyobb kereső szolgáltatása, a Google letiltja a másodlagos jegyeladással foglalkozó Viagogo oldal hirdetéseit, ugyanis azok több ponton is szabályszegést követtek el a felhasználókkal szemben.
A Google egyik napról a másikra szedte le a hirdetések első helyeiről az egyik legbotrányosabb másodlagos jegyeladással foglalkozó oldal, a Viagogo hirdetéseit, miután úgy találták, hogy azok nem a megfelelő információkat szolgáltatják a fogyasztók felé és vásárláskor megtévesztik őket. „Nagyon meglepődtünk a Google lépéseit illetően, mivel biztosak vagyunk benne, hogy nem sértettük meg a szabályokat, így azon leszünk, hogy minél előbb orvosoljuk a helyzetet” – nyilatkozta a Viagogo közvetlenül azután, hogy az incidens napvilágra került. A döntés rögtön azután született meg, hogy a britek bíróságon perelték be a jegyárusító szervezetet és a brit parlament is lépéseket szorgalmazott már régóta.

(billboard.com)

2019.07.18
|


Játék
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban.
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.