Kedvenc helyek

Dupla videóval debütált Beyoncé

Generációk kedvence az Oroszlánkirály mesefilm, amit most felújított és sztárokkal megspékelt változatban eresztettek ki a világba, ráadásul az amerikai többszörös Grammy-díjas énekesnő, Beyoncé is hozzáadta aranyhangját.
Spirit” és „Bigger” címmel dupla dallal és videóval debütált Beyoncé, amik a filmekben is fontos jeleneteknél hangzanak majd el. Az énekesnő egyébként a film egyik főszereplőjének, Nalának, a nőstény oroszlánnak a hangját is kölcsönzi, a videóban pedig kislánya, Blue Ivy is többször megjelenik. Az énekesnő szerint a koncepció Isten köré szerveződik, aki a művészetek igazi megalkotója és leginkább a hit az, ami dominál mind a dalokban mind pedig a videókban.

(rollingstones.com)
2019.07.21
|


Játék
Az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezésében érkezik ez a merész, varázslatos és időszerű film, amely magával ragadó igaz történetet mesél el egy megtört férfiról, aki rádöbben, hogy a művészi kreativitás képes meggyógyítani a lelken esett sebeket.
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.