Kedvenc helyek

Örökre kitiltották Tommy Casht az Electric Castle fesztiválról

Valószínűleg legutolsó fellépését tudhatja maga mögött az észtek egyik leghíresebb DJ-je, Tommy Cash (aki itthon is teltházas bulikat tartott már), ugyanis az erdélyi Electric Castle fesztivál szervezői egy nem túl szívélyes üzenetben búcsúztak a sztártól.
„Köszönjük életed utolsó fellépését az Electric Castle-en Tommy Cash!” – Facebook-posztban búcsúzott az észt sztár dj-től a bonchidai fesztivál, ahol az alapvetően electromix zenét játszó zenész a romániai partikon igen kedvelt Adrian Minune híres mulatós számát tette be. A fesztivál szervezői annyira meg voltak botránkozva az éles műfaj váltáson, hogy végül a fesztivál közösségi média oldalára posztolt üzenettel eresztették útnak a headliner fellépőt.

(koncert.hu)
2019.07.22
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.