Wonder Woman 1984

Mivel a premier még arrébb van, a sztoriról is csak nagyvonalakban lehet tudni. Ezúttal a nyolcvanas években járunk, Wonder Woman most a hidegháborús Szovjetunióval kerül konfliktusba, és megismerkedik a képregénybeli ősellenségével, Cheetah-val (nem egyenlő Tarzan majmával).
Amikor a Wonder Womant bemutatták, maga a Warner sem számított rá, hogy akkora siker lesz, így amikor ez bekövetkezett, elkezdődött egy viszonylag hosszúra nyúlt egyeztetés Patty Jenkins rendezővel a visszatérésről. Végül sikerült megállapodniuk, és nem titok, hogy Jenkinsnek a második részen túl már megvan a koncepciója egy harmadik filmre is. Ez már csak azért is praktikus, mert a Warner három önálló Wonder Woman filmre szerződtette Gal Gadotot.

A hat hónapos forgatást – amiben komoly szerep jut majd a szerelmi szálnak, már ha hihetünk a rendezőnek – 2018 júniusában kezdték, és év végére készen is voltak, közben pedig forgattak Angliában a Leavesden stúdióban, Londonban, Washingtonban a Kapitóliumnál, a Lincoln szobornál, a Smithsoniannél, egy virginiai plázában, majd ellátogattak Andalúziába, Tenerifére, jártak Almerirán, szóval James Bondot megszégyenítően sok helyszínen dolgoztak. Az első rész stábjának nagy része visszatért, és egyedül a Warner forgalmazói stratégiája okozott fejtörést az alkotóknak. A stúdió olyan lelkesedéssel kereste a legjobb premierdátumot, hogy négyszer is sikerült módosítaniuk rajta, és végül azért döntöttek a június mellett, mert az első résznél bevált a kora nyári bemutató.
2019.07.22
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
18:10
A nő mosolya
német dráma, 2014
18:25
18:30
Nem kellesz eléggé
amerikai romantikus vígjáték, 2008
18:35
A csempész
amerikai krimi, 2018
18:45
Mad Max - A harag útja
amerikai akciófilm, 2015
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.