Kedvenc helyek

Új rekordot állított fel a Queen leghíresebb dala

A világ egyik leghíresebb Queen dala, a Bohemian Rhapsody új rekordot állított fel a videós megtekintések világában, ugyanis a klasszikusok között lett az első, amit a hetvenes években adtak ki és milliárdos megtekintést produkált a legnagyobb videómegosztó csatornán.
„Easy come, easy go” – az egyik leghíresebb sora a Bhoemian Rhapsody-nak, ami talán a hetvenes évek egyik legikonikusabb dala, egy még legendásabb zenekartól és habár már több mint 30 éve létezik a világban, most egy újabb mérföldkövet mondhat a magáénak, ugyanis átlépte a bűvös 1 milliárdos megtekintést a YouTube-on. Ezzel az első és egyben „legöregebb” dal lett, ami ebbe a körbe beléphetett. A jeles esemény alkalmából, a Queen még két élő tagja, Brian May és Roger Taylor a Universal kiadóval és a Google-el karöltve egy teljesen újra átdolgozott verzióját jelentették meg a 20. század leghíresebb szerzeményének.

Az ikonikus dalt itt hallgathatjátok meg.


2019.07.22
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.