Kedvenc helyek

Új zenekarral tér vissza a Led Zeppelin legendás tagja

John Paul Jones, a Led Zeppelin ikonikus basszusgitárosa számos formációban fellépet már hosszú karrierje során, most pedig egy új zenekar, a Sons of Chipotle tagjaként tér vissza a színpadokra.
Az évek során John Paul Jones olyan zenekarokban játszott, mint Them Crooked Vultures, a Seasick Steve és Butthole Surfers, most pedig legújabb zenekarával, a Sons of Chipotle-el indul őszi turnéra. A basszusgitárt ezúttal zongorára és elektronikára cseréli egy finn művész, Annsi Kartunnen mellett, aki csellón fogja kísérni és további vendégek színesítik majd a zenekar programját. A két előadásra tervezett első mini „turné” szeptember 3-án és 5-én történik majd.

(nme.com)
2019.07.24
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.