Kedvenc helyek

Jay-Z dobta a Woodstock-os fellépését

Nincs többé a Woodstock 50 fellépői között az amerikai, többszörös Grammy-díjas Jay-Z, aki az egyik headliner előadója lett volna az ötvenedik évforduló alkalmából megrendezett eseménynek.
Egy magát ismeretlen, de közeli személynek nevező forrás szerint Jay-Z nem fog fellépni a már számos komplikációkba ütköző fesztiválon, amit végül nem New York államban, hanem engedélyek hiányában Marylandben fognak megrendezni. A fesztivál dátuma (augusztus 16-18) még mindig maradt az eredeti, azonban a végső fellépők névsora – akik között a Dead & Company (akik végül szintén visszamondták a fellépést), Chance the Rapper, the Killers, Run the Jewels, Miley Cyrus és Santana is szerepel -, még nem végleges és még a jegyértékesítés sem indult el.

(pitchfork.com)
2019.07.27
|


Játék
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban.
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.