Kedvenc helyek

Telefonmentes koncertet tartott Jack White zenekara

Egy kikötése volt az egykori White Stripes-énekes Jack White zenekarának, hogy a legutóbbi Los Angelesben tartott koncertjükön senki ne használjon mobiltelefont, és ezt ez alkalommal szigorúan be is tartották.


Amikor Jack White valamilyen formációval színpadra áll, általában megköveteli, hogy a közönsége száműzze az elektronikus kütyüket a koncert alatt. Nem volt ez másképp a frissen visszatérő The Raconteurs zenekarával sem, amivel Los Angelesben léptek fel, ahol minden koncertre látogatótól "elkobozták" a telefont és egy biztonságos helyre zárták a fellépés végéig. "Szerintünk úgy is élvezni fogjátok a koncertet, ha egy kicsit felnéztek a kütyükből és érzitek majd a zenét és a szeretetet is, amit adunk" - kommentálta a zenekar a nem mindennapi döntést.

(billboard.com)2019.07.28
|


Játék
A leghatalmasabb élőlény, amely valaha is létezett, most visszatér, hogy megküzdjön számos gigantikus szörnyeteggel ebben a földrengető folytatásban.
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.