Kedvenc helyek

Telefonmentes koncertet tartott Jack White zenekara

Egy kikötése volt az egykori White Stripes-énekes Jack White zenekarának, hogy a legutóbbi Los Angelesben tartott koncertjükön senki ne használjon mobiltelefont, és ezt ez alkalommal szigorúan be is tartották.


Amikor Jack White valamilyen formációval színpadra áll, általában megköveteli, hogy a közönsége száműzze az elektronikus kütyüket a koncert alatt. Nem volt ez másképp a frissen visszatérő The Raconteurs zenekarával sem, amivel Los Angelesben léptek fel, ahol minden koncertre látogatótól "elkobozták" a telefont és egy biztonságos helyre zárták a fellépés végéig. "Szerintünk úgy is élvezni fogjátok a koncertet, ha egy kicsit felnéztek a kütyükből és érzitek majd a zenét és a szeretetet is, amit adunk" - kommentálta a zenekar a nem mindennapi döntést.

(billboard.com)2019.07.28
|


Játék
Az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezésében érkezik ez a merész, varázslatos és időszerű film, amely magával ragadó igaz történetet mesél el egy megtört férfiról, aki rádöbben, hogy a művészi kreativitás képes meggyógyítani a lelken esett sebeket.
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.