Kedvenc helyek

Sziget Fesztivál, 1. nap (szerda)

[ pop / rock / techno ]
Budapest, Óbudai-sziget (Hajógyári-sziget), augusztus 7.
Már délelőtt tíztől megindul a hupákolás a Sziget Beach-en, és a Mozaik utca ismét hű lesz a nevéhez: sokszínű, multikulti sereg lepi el a tiszteletbeli M5-ös metró vonalát. 16 órától a Nagyszínpadot az azonos nevű verseny nyertese, a Useme rúgja be.
Az óbudai polgárokat 18h-tól az ugandai-brit Michael Kiwanuka andalítja soullal, majd a cuki toulouse-i popsztár, Jain vezeti fel a Trónok harcában is cameozó, kollaboráció- és ketchupmániás angol dalnokot, Ed Sheerant. Közben az A38 is rockol: a winchesteri folknagyság, Frank Turner fél héttől zúz, akit a dublini Kodaline, majd a londoni indie Razorlight követ. 23h-tól a Sláger FM-nél Betty Love, illetve a Shygys retro buliján rázhatjuk; éjféltől az Arénában Blawan ipari technójára, hajnali 1-től pedig a Youtube Stage-nél a Spencer Hill Magic Band műsorára pöröghetünk. 
 
Jegyár: 23 500-109 900 Ft 
Air
2019.07.29
|


Játék
A leghatalmasabb élőlény, amely valaha is létezett, most visszatér, hogy megküzdjön számos gigantikus szörnyeteggel ebben a földrengető folytatásban.
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.