Megjelent a Pesti Est Mesterségek Ünnepe különszáma!

Augusztus 17. és 20. között a Budavári Palotában a magyar népművészet legkiválóbb mesterei mutatkoznak be a 33. Mesterségek Ünnepén. A rendezvény részletes programját a Pesti Est különszámában találod!
Bármerre indulsz, tengernyi program vár a busóálarc-készítéstől a folk karaoke-ig. A kihagyhatatlan családi fesztiválon igazi vásári forgatag kellős közepén találod magad: kikiáltók, gólyalábasok, mutatványosok bűvölnek el. A színpadon a nép- és világzene jeles képviselői szórakoztatnak; és míg szülőként a folkkocsmában lazulsz, a gyerkőcöket mesemondás, játékok és kézműves műhelyek várják. 
 
Idén a díszvendég Japán, de Közép-Ázsiából is érkeznek műhelyek, hogy bemutassák népművészetüket. A kulcsszó pedig a lábbeli! 
 
Ez a négy nap a tartalmas kikapcsolódásé! 
 
A kiadványt a részletes programokkal keressétek a Pesti Est lelőhelyein! 
2019.07.29
|


Játék
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban.
First Festival Mexicano - ma délután és este. Sörbemutató zene és ételek. Itt ma jó lesz bulizni! #cornjuan #firstfestivalmexicano #mexikó #mexikóisör #programajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.