Pillars of Home

Budapest, Magyar Fotográfusok Háza (Mai Manó Ház), július 11. - augusztus 25.
Klenyánszki Csilla Pillars of Home című fotósorozata azzal foglalkozik, hogy mitől nem omlanak – vagy omlanak – össze körülöttünk a dolgok időnként, különösen egy új életszakasz kezdetén.
A Mai Manó Házban látható munkájában az anyaság kezdeti kihívásai egy játékká alakulnak át, amelynek elemei: az idő hiánya, a felelősség súlya, a folyamatosan változó egyéniségünk, a feszültség jelenléte. A szobrokat dokumentáló képek a művész kisfiának alvási ideje alatt készültek, amelyhez átalakította a lakásukat egy átmeneti, csupán harminc percig létező stúdióvá. A sorozat kilencvennyolc, egymáson egyensúlyozó szoborból áll, melyek bármelyik pillanatban eldőlhetnek.
 
A kiállítás felfogható egyetlen kérdésre adott kilencvennyolc válaszként: hogyan alakíthat ki egy anya egyensúlyt életének valamennyi szegmense között? Egy soha véget nem érő, örök egyensúlykeresés.
2019.07.29
|
(6 kép)


Játék
A szürrealista mozgalom legismertebb alkotóinak munkáival találkozhatunk a Magyar Nemzeti Galéria kiállításán
First Festival Mexicano - ma délután és este. Sörbemutató zene és ételek. Itt ma jó lesz bulizni! #cornjuan #firstfestivalmexicano #mexikó #mexikóisör #programajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.