Pillars of Home

Budapest, Magyar Fotográfusok Háza (Mai Manó Ház), július 11. - augusztus 25.
Klenyánszki Csilla Pillars of Home című fotósorozata azzal foglalkozik, hogy mitől nem omlanak – vagy omlanak – össze körülöttünk a dolgok időnként, különösen egy új életszakasz kezdetén.
A Mai Manó Házban látható munkájában az anyaság kezdeti kihívásai egy játékká alakulnak át, amelynek elemei: az idő hiánya, a felelősség súlya, a folyamatosan változó egyéniségünk, a feszültség jelenléte. A szobrokat dokumentáló képek a művész kisfiának alvási ideje alatt készültek, amelyhez átalakította a lakásukat egy átmeneti, csupán harminc percig létező stúdióvá. A sorozat kilencvennyolc, egymáson egyensúlyozó szoborból áll, melyek bármelyik pillanatban eldőlhetnek.
 
A kiállítás felfogható egyetlen kérdésre adott kilencvennyolc válaszként: hogyan alakíthat ki egy anya egyensúlyt életének valamennyi szegmense között? Egy soha véget nem érő, örök egyensúlykeresés.
2019.07.29
|
(6 kép)


Játék
A 3 előadásból álló Ajándék Karácsonyi Bérlet az Orlai Produkciós Iroda a Belvárosi Színházban és a Hatszín Teátrumban játszott előadásaira váltható be.
Színdarab készült a Szpasszkij–Fischer sakkmeccsből. Az 1972-es világbajnoki szovjet-amerikai döntőt a hidegháború közepén játszották Izlandon. Sosem látott figyelem kísérte a meccset, a londoni Hampstead Theatre viszi színre az ?évszázad sakkmeccsét". #szinhazajanlo #szpasszkijfischer #spasskyfischer #sakkmeccs #sakkszinhaz #sakkvb #hideghaborustortenet #háborústörténetek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.