Kedvenc helyek

Biztonsági okok miatt fújta le koncertjét Cardi B

Percekkel a kezdés előtt fújta le koncertjét Cardi B, miközben a közönség még mindig sorokban kígyózott a bejáratnál. Az énekesnő biztonsági okok miatt volt kénytelen lemondani a fellépést, állítólag több fenyegetés is érkezett aznap este.
Indianapolisban tartották volna meg azt a koncertet, amit végül több fenyegetés miatt kellett lemondani, percekkel a hivatalos kezdés előtt. Körülbelül fél hétkor szóltak a rajongóknak – akik ekkor még sorban álltak azért, hogy bejuthassanak –, hogy Cardi B fellépését egy másik időpontban, szeptember 11-én tartják meg és inkább mindenkit hazaküldtek. A beérkező fenyegetéseket a rendőrség jelenleg is vizsgálja, eddig még nem találták meg a hivatalos forrást.  
 
(pitchfork.com) 
2019.07.31
|


Játék
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban.
Mozik is vetítik a legújabb Mancs őrjárat epizódokat, irány a #matinévetítések! Még vakáció van! @bigbangmedia #mancsőrjárat #mancsőrjáratmoziban #pawpatrolincinemas
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.