Kedvenc helyek

Sziget Fesztivál, 4. nap (szombat)

Budapest, Óbudai-sziget (Hajógyári-sziget), augusztus 10.
10-én, szombaton 17h-tól az A38-nál a Jeff Buckley örökébe lépő antwerpeni Tamino varázsol el, fuvola helyett indie rockkal. Itt a kölni Roosevelt folytatja deep house-szal. 17.45-től a Nagyszínpad a nu-discós brit Mura Masát illeti, majd a seattle-i Macklemore ragad mikrofont.
A hiphopot az ohiói The National alterockja követi, melyről érdemes átlépni 22h után az A38-hoz, a szintén tengerentúli Son Lux miatt. A kísérletezős zenéket kerülők Sandro Silvával, majd Blasterjaxx-szel az Arénában biztos dance-re mennek. 1:30-tól az A38-nál Richie Hawtin áll a pultba, de aki techno helyett a bécsi LMBTQ-bulik hangulatára vágyik, az 2h után a Magic Mirror-féle Astronaughty show-t célozza. Aki még 4-kor sem áll le, az a szófiai Kink perdíti táncra a Colosseumnál.
 
Jegyár: 23 500-109 900 Ft  
 
Air
2019.08.01
|


Játék
Világszínvonalú programok, nemzetközi hírű fellépők és csodálatos helyszínek!
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.