Kedvenc helyek

Miquéu Montanaro (F) - Móser Ádám: Tangók

[ world music ]
Budapest, IF Cafe, augusztus 11. 19:30
Talán hallottuk már azt a bölcsességet, hogy „az élet egy tangó: két lépes előre, egy vissza”. És aki odavan a vintage hangulatokért, annak ez az időben való visszafelé haladás bizony nincs ellenére. Mondanunk sem kell, mélyre hatnak ezek az érzések!
Hogy teljesen múzeumi hangulatú ne legyen, számos improvizáció is tűzdeli Miquéu Montanaro és Móser Ádám kettősének műsorát. A provanszáli hátérből érkező, 64 éves muzsikusról szól a Keleti szél című, dokumentumfilm is, aki mellé a szabadságot sugárzó, fél tucat formációt is erősítő, ifjú harmonikás a legnagyobb tisztelettel sorol be. Világunk több régióját jeleníti meg a két művész: Kelet-Európa ugyanúgy teret kap, mint a stílus otthona, Argentína. De a füstös New York-i bárok és az odesszai klezmer lenyomata sem marad ki a szenvedélyekben dúskáló estből. 
 
Jegyár: 700-1200 Ft 
 
Air
2019.08.01
|


Játék
Világszínvonalú programok, nemzetközi hírű fellépők és csodálatos helyszínek!
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.