Kedvenc helyek

Sziget Fesztivál, 7. nap (kedd)

[ pop / rap / rock / soul ]
Budapest, Óbudai-sziget (Hajógyári-sziget), augusztus 13.
Záróakkordként pakolja ki legnagyobb és legrégebben áhított fellépőit a Sziget, hiszen nem más érkezik a fesztivál Nagyszínpadára, mint az amerikai alternatív twenty one pilots zenekar és a Nirvana egykori dobosa, Dave Grohl által vezetett Foo Fighters együttes.
Az A38 sátorban ezen a napon is telt ház várható majd, hiszen a finn Alma és a kanadai Black Mountain szolgáltatja a pop és a pszichedelikus rock savát-borsát a fesztivál második legnagyobb színpadára. A Telekom Volt színpadán délután a Nagy-szín-pad 2019 jelöltje a Nomad zenekar, majd később az angol Shake Shake Go muzsikál, ezután fél egytől a hazai Romano Drom, Magyarország egyik legsikeresebb romazenekara húzza a nótát a talp alá. Végül az éjjeli baglyok a Samsung Colosseumban találhatnak elfoglaltságra, ugyanis itt hajnalig Avalon Emerson és Objekt adják majd a ritmust a legkitartóbb fesztivállakóknak.  
 
Jegyár: 23 500-109 900 Ft  
Farkas Fanny
2019.08.02
|


Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.