Kedvenc helyek

Sziget Fesztivál, 7. nap (kedd)

[ pop / rap / rock / soul ]
Budapest, Óbudai-sziget (Hajógyári-sziget), augusztus 13.
Záróakkordként pakolja ki legnagyobb és legrégebben áhított fellépőit a Sziget, hiszen nem más érkezik a fesztivál Nagyszínpadára, mint az amerikai alternatív twenty one pilots zenekar és a Nirvana egykori dobosa, Dave Grohl által vezetett Foo Fighters együttes.
Az A38 sátorban ezen a napon is telt ház várható majd, hiszen a finn Alma és a kanadai Black Mountain szolgáltatja a pop és a pszichedelikus rock savát-borsát a fesztivál második legnagyobb színpadára. A Telekom Volt színpadán délután a Nagy-szín-pad 2019 jelöltje a Nomad zenekar, majd később az angol Shake Shake Go muzsikál, ezután fél egytől a hazai Romano Drom, Magyarország egyik legsikeresebb romazenekara húzza a nótát a talp alá. Végül az éjjeli baglyok a Samsung Colosseumban találhatnak elfoglaltságra, ugyanis itt hajnalig Avalon Emerson és Objekt adják majd a ritmust a legkitartóbb fesztivállakóknak.  
 
Jegyár: 23 500-109 900 Ft  
Farkas Fanny
2019.08.02
|


Játék
A szürrealista mozgalom legismertebb alkotóinak munkáival találkozhatunk a Magyar Nemzeti Galéria kiállításán
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.