Kedvenc helyek

Turnéra indul Lana Del Rey

Európai helyszínek is vannak azok között a dátumok között, amiket tegnap jelentettek be az amerikai énekesnő legújabb, Norman Fucking Rockwell albumát népszerűsítő turnéja alkalmából, ami szeptemberben indul és az egész Nyugati-partot bejárja majd.
New Yorktól kezdve Los Angelesig szórta a koncertdátumokat Lana Del Rey menedzsmentje, aki a hamarosan megjelenő Norman Fucking Rockwell című legújabb albumát fogja körbemutogatni nem csak Amerikában, de Európában is ősztől. Októberben az utolsó amerikai helyszín után egy pár hónapos szünetet követően februártól olyan városokba is ellátogat az amerikai dreampopkirálynő, mint Amszterdam, Párizs, London, Manchester, Glasgow, Berlin és Köln, így ha valaki lemaradt a tavalyi „szigetes” Lana Del Rey-koncertről, az most könnyen pótolhatja a hiányosságot, csupán egy kicsit kell majd utaznia érte.  
 
(pitchfork.com) 
2019.08.02
|


Játék
Hajóra száll a Jetlag legénysége, hogy a védjegyükévé vált lírikus elektropoppal rezgessék meg az A38 imbolygó deszkáit.
a #jumbo arról szól, hogy egy lány beleszeret egy vidámparki körhintába. #európaipremier #premier #berlinale #berlinale2020
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.