Kedvenc helyek

PUP (CAN), Life In Vacuum (CAN)

[ punk ]
Budapest, Dürer Kert, augusztus 11. 19:00
Ha dallamos punk és Kanada, akkor Sum 41 – legalábbis a 2000-es évek közepéig valami ilyesmi volt a képlet. Azóta Deryck Whibleyék megkomolyodtak/besavanyodtak, és hátat fordítottak a stílusnak, a műfaj ortodox hívei pedig eleve iszonyú sértésként értékelték, ha a Sum 41-t - akár viccből is - a „punk” jelzővel illették.
Szerencsére Kanadában vannak underground csapatok is, akik hitelesen idézik meg a melodikus punk rock 90-es évekbeli aranykorát. Ilyen a torontói PUP is, mely Morbid Stuff című új nagylemezével érkezik hozzánk. Vendégük a szintén kanadai illetőségű Life In Vacuum, akik a punkot az MTV aranykorának alternatív rockjával mixelik. 
 
Jegyár: 3500 Ft, elővét: 3000 Ft 
Trooper
2019.08.02
|


Játék
Az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezésében érkezik ez a merész, varázslatos és időszerű film, amely magával ragadó igaz történetet mesél el egy megtört férfiról, aki rádöbben, hogy a művészi kreativitás képes meggyógyítani a lelken esett sebeket.
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.