Kedvenc helyek

Chris Potter, Gilad Hekselman, Németh Ferenc (USA/IS/H)

[ jazz ]
Budapest, Budapest Jazz Club, augusztus 13. 20:30
Németh Ferenc jazzdobos közel 40 ország 300 városában lépett fel, és olyan zenészekkel kollaborált, mint John Patitucci, Marc Turner, Joshua Redman vagy Russel Ferrante.
Chris Potter szaxofonost szintén nem kell bemutatni a hazai közönségnek, hiszen számtalanszor koncertezett már Budapesten és a jelentősebb hazai fesztiválokon. Közel húsz saját albuma mellett több mint száz lemezen hallható védjegyszerű játéka. Az izraeli születésű Gilad Hekselman virtuóz jazzgitáros, aki Mark Turner, Danilo Perez és Esperanza Spalding mellett vált a műfaj kortárs képviselőinek meghatározó egyéniségévé. A három zenész közös projektjében a műfaji szabadság dominál. 
 
Jegyár: 5900 Ft 
Trooper
2019.08.02
|


Játék
Az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezésében érkezik ez a merész, varázslatos és időszerű film, amely magával ragadó igaz történetet mesél el egy megtört férfiról, aki rádöbben, hogy a művészi kreativitás képes meggyógyítani a lelken esett sebeket.
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.