Kedvenc helyek

Az El Pasó-i áldozatok emlékéért koncertezik Khalid

A vasárnap reggeli szörnyű tragédia áldozatainak emlékéért szervez adománygyűjtő koncertet az amerikai Grammy-díjas rapper, akinek családja és barátai is a tömegmészárlás helyszínéhez közel élnek.
Az amerikai sajtó arról a tragikus lövöldözésről beszél most, ami a texasi El Paso városában történt vasárnap, és aminek több mint húsz halálos áldozata és még több kritikus sérültje van. Khalid, az amerikai sztárrapper, aki eredetileg Georgiában született, de El Pasóban nevelkedett, Twitter-csatornáján osztotta meg részvétét és jelentette be, hogy adománygyűjtő koncertet szervez a hónap végén, aminek teljes bevételét az áldozatok hozzátartozóinak ajánlja fel. Az előadó posztjában azt is elárulta, hogy a családja, barátai és ismerősei is a helyszínhez közel élnek és az egész történés még mindig sokkolóan hat rá.  
 
(nme.com) 
2019.08.06
|


Játék
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban.
First Festival Mexicano - ma délután és este. Sörbemutató zene és ételek. Itt ma jó lesz bulizni! #cornjuan #firstfestivalmexicano #mexikó #mexikóisör #programajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.