Kedvenc helyek

Next Level Openair - Borgore (IL), Dublic, B'Andre, Skrude, SammieBeats, Myamo, Bevild

[ dubstep ]
Budapest, Barba Negra - TRACK, augusztus 20. 16:00
Aki az állami ünnepség helyett másfajta nagy durranásra vágyik, annak a Duna-part alsóbb szakasza lehet érdekes. A fókuszban itt az az izraeli származású producer lesz, aki nemrég gasztrokalandokba is keveredett a YouTube-on, Lunch Time címmel.
A 31 éves Yosef Asaf Borger karrierje még a Shabira nevű, deathcore banda dobosaként indult Tel Avivban, majd 2012-től már a metálba hajló gorestep műfaj alapkövét tette le Los Angelesben. Decisions című számában Miley Cyrus vokálozik, de Bella Thorne, G-Eazy és Gucci Mane is felkerült azóta a szépen hízó kollaborációs listájára. Remixelt Metallicát, Gorillazt, Selena Gomezt és Rihannát is, de saját, néhol horrorisztikus cuccai, melyeket Buygore nevű kiadóján keresztül ereszt a világra, is fogósak. Keep It Sexy című EP-jével érkezik fél tucat kiváló hazai DJ közé. 
 
Jegyár: 4490-5490 Ft 
Air
2019.08.07
|


Játék
Az Éles Gábor Triót a névadó 2009-ben hívta életre Móré Attilával, azzal a céllal, hogy egy sajátságos zenei nyelvet beszélő alkotói közösséget hozzon létre, mely 2010-ben Szkladányi András basszusgitárossal egészült ki.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.