Kedvenc helyek

PESTI ESTek: Fekete Jenő: Sárarany – lemezbemutató

Budapest, A38 Hajó, augusztus 30. 20:00
Fekete Jenő a hazai bluesélet veteránja, akit a nagy öregek közül mindenki ismer, sőt jó eséllyel játszott is vele egy közös zenekarban, vagy legalább jammelt egy zenés pubban.
Leghíresebb formációja a Palermo Boogie Gang volt, de a Muddy Shoes neve is fogalommá vált a műfajban. A zenészről az utóbbi időben leginkább betegsége kapcsán hallhattunk aggasztó híreket, de úgy tűnik, szerencsésen felépült, és rögzítette Sárarany című nagylemezét. Bár az album az amerikai blues gyökereiből táplálkozik, minden ízében magyar: Valla Attila szövegei Jenőről, generációjáról és az elmúlt 50 évről szólnak. 
 
Jegyár: 2900 Ft, elővét: 2500 Ft 
Trooper
2019.08.09
|


Játék
Az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezésében érkezik ez a merész, varázslatos és időszerű film, amely magával ragadó igaz történetet mesél el egy megtört férfiról, aki rádöbben, hogy a művészi kreativitás képes meggyógyítani a lelken esett sebeket.
First Festival Mexicano - ma délután és este. Sörbemutató zene és ételek. Itt ma jó lesz bulizni! #cornjuan #firstfestivalmexicano #mexikó #mexikóisör #programajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.