Kedvenc helyek

Deerhunter (USA)

[ ambient / indie / punk / rock ]
Budapest, A38 Hajó, augusztus 21. 20:00
A Bradford Cox vezette atlantaiak mintha csak a Walking Deadből sétáltak volna ki. Persze nem a zombihordáról beszélünk, hanem pont, hogy a kóborlókra vadászó cowboyokról. Zeneileg is kellően csodabogarak: cipőbámulás és dreampop is sima ügy náluk.
A 2001-ben létesült ötösfogat nyolcadik lemezét bemutatni érkezik el hozzánk, mely a borongós Why Hasn't Everything Already Disappeared? címre hallgat. Az ismeretlenbe kiáltó kérdések magukkal ragadnak, hogy különös tájakra jussunk általuk, mely úthoz a szikár, ám fenséges aláfestést már az előző, Fading Frontier című korongon is megkedvelhettük. Az ambient, a garage vagy az art rock felé is elhajló banda a sötétebb tónusoktól sem zárkózik el – akár az elmebaj határát is képesek súrolni, főleg ha patkány- és rovarneszekkel is bolondítják felvételeiket. 
 

 
Jegyár: 5900-6500 Ft 
 
MangaLiza
2019.08.09
|


Játék
Az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezésében érkezik ez a merész, varázslatos és időszerű film, amely magával ragadó igaz történetet mesél el egy megtört férfiról, aki rádöbben, hogy a művészi kreativitás képes meggyógyítani a lelken esett sebeket.
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.