Nyerj páros napi jegyet a 28. Budapest Borfesztiválra, a Budai Várba!

A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban.
A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.  
 
Pár Borpár címmel játékos kóstolóprogramon vehetnek részt az érdeklődők, a NÉBIH Borkvíz Bárban pedig számos érdekesség tudható meg a borokról. Emellett koncertekkel is készülnek a szervezők. Zenél többek közt a Kiscsillag zenekar, valamint színpadra lépnek a jazz olyan hazai nagyágyúi, mint Dés László, Szakcsi Lakatos Béla, Deseő Csaba, Oláh Kálmán, Balázs Elemér, Egri János, Kőszegi Imre, Berki Tamás, Fekete-Kovács Kornél és Gőz László. A vasárnap idén is a népzenéről szól, a hagyományos Szüreti Felvonuláson a Muzsikás szolgáltatja a talpalávalót.
 
A bor és a gasztronómia kéz a kézben jár, így természetesen a kulináris élvezetek is fontos szerepelt kapnak a rendezvényen, ahol modern street food és gourmet különlegességek egyaránt várják a vendégeket, de lehetőség lesz terített asztal mellett, nyugodt környezetben megebédelni vagy megvacsorázni is. Lesz továbbá jótékonysági boráverés, a rendezvényen külön standdal képviselteti magát az Autistic Art Alapítvány, amely autista fiatalokat befogadó, civil fenntartású lakóotthonokat támogat, és persze a szakma színe-java is felvonul majd a Várban: neves borászok mutatják be díjnyertes termékeiket és borkülönlegességeiket. 
 
Helyszín: Budai Vár
 
Időpont: 2019. szeptember 5-9.
 
Ha szeretnél napi jegyet nyerni a rendezvényre, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
A határidő lejárt, már nem lehet tippelni!
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.