Kedvenc helyek

Soen (SWE)

[ metal / progressive / rock ]
Budapest, A38 Hajó, augusztus 28. 20:00
Valaha a progresszív metal azt jelentette, hogy a konzervatóriumi túlképzés zsabós inges áldozatai 32/74-edes ritmusképletekre próbálták az összes létező hangot öt másodpercbe belesűríteni.
A technikás daloknál – ami persze továbbra is a műfaj védjegye maradt – ma már fontosabb „kritérium” egyfajta sajátos atmoszféra megteremtése, ami a Soen esetében maradéktalanul megvalósul. A svéd csapatban Steve DiGiorgio (Death, Testament) is megfordult, Martin Lopez (Opeth) pedig ma is oszlopos tagja, ám egykori zenekaraik hatása a legkevésbé sem érződik a Soen rockos, melodikus dalain. A zenekar a Hajón Lotus című idei nagylemezét mutatja be.  
 

 
Jegyár: 5500 Ft, elővét: 4500 Ft 
kirsch
2019.08.13
|


Játék
Az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezésében érkezik ez a merész, varázslatos és időszerű film, amely magával ragadó igaz történetet mesél el egy megtört férfiról, aki rádöbben, hogy a művészi kreativitás képes meggyógyítani a lelken esett sebeket.
First Festival Mexicano - ma délután és este. Sörbemutató zene és ételek. Itt ma jó lesz bulizni! #cornjuan #firstfestivalmexicano #mexikó #mexikóisör #programajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.