Kedvenc helyek

Soen (SWE)

[ metal / progressive / rock ]
Budapest, A38 Hajó, augusztus 28. 20:00
Valaha a progresszív metal azt jelentette, hogy a konzervatóriumi túlképzés zsabós inges áldozatai 32/74-edes ritmusképletekre próbálták az összes létező hangot öt másodpercbe belesűríteni.
A technikás daloknál – ami persze továbbra is a műfaj védjegye maradt – ma már fontosabb „kritérium” egyfajta sajátos atmoszféra megteremtése, ami a Soen esetében maradéktalanul megvalósul. A svéd csapatban Steve DiGiorgio (Death, Testament) is megfordult, Martin Lopez (Opeth) pedig ma is oszlopos tagja, ám egykori zenekaraik hatása a legkevésbé sem érződik a Soen rockos, melodikus dalain. A zenekar a Hajón Lotus című idei nagylemezét mutatja be.  
 

 
Jegyár: 5500 Ft, elővét: 4500 Ft 
kirsch
2019.08.13
|


Játék
„Kedves Barátom, arra kérlek, hogy pár sorban, tényleg nagyon tömör prózában, versben, haikuban írjál nekem… Hogy miről? Megadom a témát is: mi az, amit egy férfi soha nem mondana el egy nőnek?”
Már az összes lelőhelyen kint van, fotózd vagy fotózkodj vele, használd a #PESTIESTLES hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #nyeremenyjatek #varosiseta #programajanlo #instajatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.