Kedvenc helyek

Meglepte rajongóját Taylor Swift

Méghozzá nem is akárhogy! Az amerikai, többszörös díjnyertes countryénekesnő ismét nagylelkűségéről tett tanúbizonyságot és egy ártatlan poszt hatására változtatta meg egy rajongójának életét.
Az már régóta tudott, hogy Taylor Swift, akinek az utóbbi hónapokban sorra jelennek meg új dalai, szeret a rajongói után „leselkedni”, így történhetett meg az a pillanat is, amikor a kanadai Ayesha majdnem 5000 amerikai dollárnak megfelelő összeget talált a számláján az egyik nap. A kanadai lakos a közösségi médiára posztolta ki, hogy a szülei minimálbéren élnek, így nem tudják kifizetni a lányuk egyetemi költségeit, ezt pedig az énekesnő is észrevette, így ajándékba küldte a segítséget kanadai rajongójának, aki könnyek között köszönte meg Taylor nagylelkűségét. 
 
(billboard.com) 
2019.08.15
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.