Kedvenc helyek

Meglepte rajongóját Taylor Swift

Méghozzá nem is akárhogy! Az amerikai, többszörös díjnyertes countryénekesnő ismét nagylelkűségéről tett tanúbizonyságot és egy ártatlan poszt hatására változtatta meg egy rajongójának életét.
Az már régóta tudott, hogy Taylor Swift, akinek az utóbbi hónapokban sorra jelennek meg új dalai, szeret a rajongói után „leselkedni”, így történhetett meg az a pillanat is, amikor a kanadai Ayesha majdnem 5000 amerikai dollárnak megfelelő összeget talált a számláján az egyik nap. A kanadai lakos a közösségi médiára posztolta ki, hogy a szülei minimálbéren élnek, így nem tudják kifizetni a lányuk egyetemi költségeit, ezt pedig az énekesnő is észrevette, így ajándékba küldte a segítséget kanadai rajongójának, aki könnyek között köszönte meg Taylor nagylelkűségét. 
 
(billboard.com) 
2019.08.15
|


Játék
A szürrealista mozgalom legismertebb alkotóinak munkáival találkozhatunk a Magyar Nemzeti Galéria kiállításán
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.