A közép-európai nézőknek is bemutatkozik az On the Spot

Közép-Európa kilenc országában egy időben, augusztus 18-án, vasárnap este 22:00 órakor mutatkozik be az On the Spot. A SundanceTV Lengyelországtól Szlovénián és Szerbián át Horvátországig vetíti Cseke Eszter és S. Takács András sokszoros díjnyertes sorozatát.
Az Egyesült Államokból indult SundanceTV független filmeket és díjnyertes sorozatokat kínál a közönségnek. A SundanceTV világszerte számos filmfesztivál aktív támogatója. Film- és sorozatkínálata folyamatosan frissül a fesztiválokon bemutatott legújabb alkotásokkal, így esett a választás az On the Spotra is.  
 
A sorozat a tíz évvel ezelőtti indulása óta minden évben a nézők és a szakma elismerését vívta ki, és a többi közt olyan díjakban részesült, mint a Prima Primissima-díj vagy a Pulitzer-emlékdíj. Az alkotók Európa legrangosabb televíziós fesztiválján, Monte-Carlóban elnyerték a dokumentumfilm kategória fődíját, az Arany Nimfát, és a számtalan nemzetközi fesztiválszereplés mellett az Amerikai Dokumentumfilm Fesztivál egyik fődíját is az On the Spot kapta.
 
A sorozat nem ismeretlen a közép-európai nézők előtt, hiszen több térségbeli fesztiválon is bemutatkozott: 2014-ben szerepelt a Krakkói Filmfesztivál hivatalos programjában, a XX. Montenegrói Nemzetközi TV Fesztivál Arany Olíva-díjasa lett, de bekerült 2017-ben a Zágrábi Zsidó Filmfesztivál, majd 2018-ban a Szarajevói Filmfesztivál hivatalos válogatásába is.  
 
A SundanceTV augusztus 18-tól az On the Spot négy évadát, a Törzseket, a Harcosokat, Az ellenség gyermekeit és az Okos világ epizódjait hetente tűzi műsorra. 
2019.08.16
|


Filmek a TV-ben
18:10
Viszlát, Christopher Robin
angol életrajzi film, 2017
18:10
Ízlésficam
amerikai vígjáték, 2006
18:20
Út a Marsra
mexikói kalandfilm, 2017 (feliratos)
18:35
Thelma
norvég horror, 2017
18:45
Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi
amerikai akciófilm, 2001
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
14:21
Bonbon és Bentley
2018, 38. rész: Virágok Bentley-nek
14:25
Gyerünk, Pocoyo!
spanyol-angol animációs filmsorozat, Ébresztő Pocoyo!, 2010
14:25
The Avatars
I. évad, 3. rész: Willy and the Wonkas
14:28
Bonbon és Bentley
2018, 39. rész: Mosómedvehold
14:30
Polly Pocket - Apró erő
I. évad, 16. rész: Pocket kopogószellem
Játék
Az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezésében érkezik ez a merész, varázslatos és időszerű film, amely magával ragadó igaz történetet mesél el egy megtört férfiról, aki rádöbben, hogy a művészi kreativitás képes meggyógyítani a lelken esett sebeket.
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.