Kedvenc helyek

Soha nem látott fotók kerültek elő az Oasis zenekarról

Több mint 25 évig őrizte magánál azokat az eddig sohasem látott zenekari fotókat Bonehead, azaz Paul Arthurs, az Oasis egykori gitárosa, amelyeket most saját Twitter-csatornáján osztott meg a legnagyobb britpoprajongók örömére.
„25 évvel később, 8 tekercs filmet hívattam elő…” – kommentálta Paul Arthurs, a legendás Oasis zenekar egykori vezető gitárosa azokat a képeket, amiket közel negyed évszázad után jelentetett meg saját közösségimédia-oldalán. A fotókon a fiatal Liam és Noel Gallagher – akik már jó ideje furcsa testvérháborúban állnak egymással –, is felfedezhető, akik New York és San Francisco utcáin is megfordultak. Arról egyelőre nem tudni, hogy a fotókat hivatalosan is megjelentetik-e, a rajongóknak addig is meg kell elégedniük az eddig kiadott anyagokkal.  
 
(nme.com) 
2019.08.16
|


Játék
A szürrealista mozgalom legismertebb alkotóinak munkáival találkozhatunk a Magyar Nemzeti Galéria kiállításán
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.