Kedvenc helyek

Soha nem látott fotók kerültek elő az Oasis zenekarról

Több mint 25 évig őrizte magánál azokat az eddig sohasem látott zenekari fotókat Bonehead, azaz Paul Arthurs, az Oasis egykori gitárosa, amelyeket most saját Twitter-csatornáján osztott meg a legnagyobb britpoprajongók örömére.
„25 évvel később, 8 tekercs filmet hívattam elő…” – kommentálta Paul Arthurs, a legendás Oasis zenekar egykori vezető gitárosa azokat a képeket, amiket közel negyed évszázad után jelentetett meg saját közösségimédia-oldalán. A fotókon a fiatal Liam és Noel Gallagher – akik már jó ideje furcsa testvérháborúban állnak egymással –, is felfedezhető, akik New York és San Francisco utcáin is megfordultak. Arról egyelőre nem tudni, hogy a fotókat hivatalosan is megjelentetik-e, a rajongóknak addig is meg kell elégedniük az eddig kiadott anyagokkal.  
 
(nme.com) 
2019.08.16
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.