Kedvenc helyek

Ilyen volt 50 éve a Woodstock

A Variety is beállt a sorba és összeszedte a pontosan ötven évvel ezelőtt, 1969-ben megrendezett legendás fesztivál legikonikusabb fellépéseit és történéseit, amelyek között olyan világsztárok koncertjei találhatók, mint Janis Joplin, Jimi Hendrix vagy Santana.
1969. augusztus 15. és 18. között rendezték meg a Woodstock Fesztivált, ami egyrészt zenei gigafelhozatal volt, másrészt a hippik és akkor hipszterek összművészeti fesztiválja is. Az eredetileg New York államban megrendezett esemény emlékére akartak tartani idén egy Woodstock 50 nevű eseményt, ami számos kínos baklövés miatt végül nem valósult meg. 
 
A Variety összeszedte azt a tíz ikonikus fellépést, amit mindenképpen érdemes (újra) megnézni, hiszen olyan előadók vannak köztük, mint Santana, Jimi Hendrix vagy Janis Joplin. Ami a listából kimaradt, az a The Who (akik ma is rendíthetetlenül koncerteznek), Joe Cocker és a Blood, Sweat and Tears koncertfelvételei, akik szintén a fesztivál line-upját erősítették akkoriban. A tíz legmegkapóbb fellépés listáját itt lehet elérni.  
 
(variety.com) 
2019.08.18
|


Játék
A kiállítás a honfoglalástól a 19. századig mutatja be a fegyverek történelmet alakító szerepét.
? Derkó 2020 - a Derkovits-ösztöndíjasok kiállítása #art #youngartist #kiállítás
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.