Nem a Netflixet másolja majd a Disney+

Amerikában már novemberben, nálunk csak valamikor jövő év vége felé indulhat a Disney fizetős streamingszolgáltatása, és most kiderült, hogy más úton járnak majd, mint a nagy konkurens Netflix.
A Disney hatalmas médiaeseményén, a D23 Expón nemcsak új előzetesek tömkelege látott napvilágot, hanem a stúdió egyre több információt árult el a sokak által várt streamingszolgáltatásáról, a Disney+-ról is. Azt már eddig is tudtuk, hogy árban jócskán a Netflix alatt lesznek, ahogy az indulási dátumuk sem mai hír, de az most derült ki, hogy nem a Netflix modellel mutatják be a sorozataikat. Ez azt jelenti, hogy az évadokat nem egyben pakolják majd ki, hanem részenként, heti bontásban kapjuk őket, ahogy például az HBO-nál is megszokhattuk.
 
A módszer hátránya, hogy azok, akik darálni szeretik inkább a sorozatokat, kénytelenek megvárni, míg leadják a teljes évadot. Előnye viszont, hogy míg a Netflix szériák általában csak egy-két hétig tudják uralni a közbeszédet, addig heti bontásban akár két-három hónapig is szó lehet egy szériáról, ami megerősítheti a sorozataikat. További újdonság a Netflixhez képest, hogy a Disney+ azt tervezi, hogy sok filmjéhez/sorozatához pakol majd olyan extrákat is, mint az audiokommentár vagy a kihagyott jelenetek. Minden tartalom a családbarát PG13-es kategórián (nálunk kb. a 12 éven aluliaknak csak szülői felügyelettel ajánlottnak felel meg) belül marad. 
 
(thewrap.com) 
2019.08.26
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.