Szürreál-est Dalítól Magritte-ig –Tigrisbukfenc a felhők felett

Szeptember 14-én, este 6 órától igazi szürreális bulival várják a látogatókat a Magyar Nemzeti Galériában. A már ötvenezer főt vonzó szürrealista kiállítás ihlette estén számos program közül lehet válogatni.
Továbbra is töretlen az érdeklődés a Magyar Nemzeti Galéria A szürrealista mozgalom Magritte-tól Dalíig című tárlata iránt, mely még másfél hónapig fogadja az érdeklődőket a Várban. Érdemes ellátogatni a kiállításhoz kapcsolódó tematikus rendezvényre is szeptember 14-én este, ahol tárlatvezetéssel, önismereti játékkal, kreatív szigettel várják a résztvevőket. A szürrealista est keretében Abodi Dóra és Szegedi Kata divattervezők a divat és szürrealizmus kapcsolatát boncolgatva tartanak rendhagyó tárlatvezetést, lehet majd mozizni Budapest legszebb kilátással bíró teraszán, valamint megtekinthető lesz Nemes Zsófia tácelőadása, amit Magritte művészete ihletett. A zenei aláfestésről DJ-k gondoskodnak.
2019.09.11
|


Marcela Trujillo illusztrációi.
Budapest, Cervantes Intézet, 2019. szeptember 25. - 2020. január 17.

Dobokay Máté: Denzitás.
Budapest, acb Attachment, szeptember 20. - október 24.

Rembrandt és tanítványai. Rajzok és rézkarcok.
Budapest, Szépművészeti Múzeum, 2019. szeptember 20. - 2020. január 5.

Játék
Cinke igazán jó gyerek: nem zavarja a szüleit, akik nagyon elfoglaltak, és mindent megadnak neki ...
Gül Baba kulturális fesztivál mától vasárnapig. Türbe, rózsák, kiállítás és sok zene- Budapest és a török kultúra. #gulbaba #gulbabakultfeszt
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.