Országos premierek ősszel a Sony csatornáin

A Sony mind az 5 csatornája (VIASAT3, VIASAT6, AXN, Sony Max, Sony Movie Channel) izgalmas premiersorozatokkal és szórakoztató filmekkel várja a tévénézőket ősszel: érkezik a 200 első randi folytatása, valamint Seth Rogen, illetve Gabrielle Union és Jessica Alba új sikersorozata is.
Szeptember 30-án érkezik a közönségkedvenc hazai saját gyártású sorozat, a 200 első randi várva-várt második évada, de ezen a napon robban be az AXN-re Jessica Alba és Gabrielle Union új sorozata, a Los Angeles legjobbjai is. A Lakástalkshow kedvelői sem maradnak új részek nélkül, novemberben indul a harmadik évad a Sony Maxon, de a sorozatdömpingnek itt még nincs vége: 16-án 23 órakor s VIASAT6-on debütál a Seth Rogen által jegyzett cseppet sem szokványos széria, a Future Man, melyben a Josh Hutcherson által alakított karakter hősként utazik vissza az időben, hogy megmentse a Földet. Az akciósorozatok rajongóinak nagy örömére október 2-től új epizódokkal jön a SWAT - Különleges egység 2. évada is az AXN műsorán. 
 
Az országos premierek sora folytatódik. Szeptember 18-án, 23 órakor új kalandokkal jön a Holnap legendái 4. évada a VIASAT6 műsorán, de a csatorna kínálata két új animével is bővül: szeptembertől látható a Tsubasa kapitány, illetve október 9-én, 15 órától a Hősakadémia, amelynek három évada is adásba kerül majd. Új sorozattal köszönti az őszt az AXN is, hiszen szeptember 30-án, 22 órakor érkezik a 19-es körzet tűzoltócsapata, akik akár életüket is feláldoznák a bajba jutott emberekért. A csatornán újra látható lesz a profi túsztárgyaló, Eric Beaumont, aki szeptember 17-én, 21 órakor jelentkezik a Váltságdíj 3. évadában, de szeptember 27-én, 21 órakor újra műsorra kerül a sármos törvényszéki patológus, Dr. Daniel Harrow is, hiszen jön a Harrow 2. évada. Kedvenc négygyermekes anyukánk, Candice Renoir október 25-én tér vissza a Sony Maxra, az őszi időszak zárásaként pedig december 2-án 23 órakor jön az Amerikai istenek 2. évada a VIASAT6-on. 
 
A sorozatok mellett mozifilmek széles kínálatával is várja a csatornacsoport ősszel a nézőket: többek közt Men in Black-, Harry Potter-, Vasember- és Bad Boys-filmek, az Érkezés, a T2: Trainspotting, a Szárnyas fejvadász 2049, a Superman visszatér, az Annabelle, a Thor és a Thor: Sötét világ, az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló és az Amerika Kapitány: Polgárháború, a Bosszúállók, illetve a Zootropolis is szerepel a kínálatban. 
 
2019.09.11
|


Filmek a TV-ben
H
30
K
1
Sze
2
Cs
3
P
4
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
1
Sze
2
Cs
3
P
4
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.